مجموعه محتوای دانشجویی، علمی و آموزشی

مجموعه محتوای دانشجویی، علمی و آموزشی

بهترین کیفیت فایل ها برای شما که بهترین و نایاب ترین هستید. برای دانلود فایل، جزوه، منابع استخدامی، پاورپوینت و ... از قسمت پایین اقدام کنید. تمام فایلها کیفیت شان ارتقا یافته و عاری از هرگونه موارد مزاحم مثل تبلیغ و ... هستند.

محل لوگو

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

فایل های فلسفه

فایل های مهندسی پزشکی

فایل های مهندسی نساجی

فایل های علوم تربیتی

فایل های پرستاری

فایل های ادبیات

فایل های استخدامی

فایل های علوم تربیتی

فایل های مهندسی مواد و متالوژی

فایل های مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی

فایل های مهندسی نفت

جزوه و کتاب های عمومی دانشگاه

فایل های رشته شیمی

فایل های فیزیک

فایل های حسابداری

فایل های مهندسی صنایع

فایلهای تریبیت بدنی و علوم ورزشی

فایل های زیست شناسی

فایل های ریاضیات

فایل های رشته اقتصاد

فایلهای مهندسی عمران

فایل های روان شناسی

کتاب های آشپزی و تغذیه

فایل های سایر رشته های فنی و مهندسی

فایل های مهندسی برق

فایل های آموزش زبان انگلیسی

فایل های مهندسی مکانیک

فایل های مهندسی معدن

پاورپوینت ها

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 565
  • بازدید دیروز : 778
  • بازدید کل : 1006971

مقاله با عنوان نقش غني سازي آرد در بهبود كيفيت نان و جلوگيري از افزايش ضايعات


دانلود مقاله با عنوان نقش غني سازي آرد در بهبود كيفيت نان و جلوگيري از افزايش ضايعات که در پنجمين همايش مراكز تحقيق و توسعه صنايع و معادن ارائه شده است.

چکیده

در كشور ما درصد زيادي از قوت مردم را نان و فراورده هاي آردي تشكيل مي دهد به گونه اي كه مصرف سرانه نان در ايران 164KG-134 است اين در حالي است كه مصرف سرانه نان در اروپا 68Kg است.
نان در كشور ما اولين رتبه در سبد مصرفي خانواده ها از نظر ارزش تغذيه اي دارا مي باشد. متاسفانه علي رغم اين اوصاف نان توليدي در كشور ما از كيفيت پائيني برخوردار است و اين نعمت هر ساله به مقدار فراواني به دليل پائين بودن كيفيت به صورت ضايعات درآمده و ضرر وزيان بسياري را از ابعاد مختلف سياسي، اقتصادي و بهداشتي به كشور وارد مي كند با استفاده از غني سازي و افزودن مواد بهبود دهنده به آرد مي توان كيفيت نان توليدي را در حد قابل ملاحظه اي افزايش داد و تبديل اين نعمت گرانبها به شكل ضايعات را به طور چشمگيري كاهش داد.
غني سازي چگونه مي تواند ضايعات حاصل ازنان را به حداقل برساند؟
به طور كلي اصطلاح غني سازي را مي توان افزودن مواد بهبود دهنده ومغذي به آرد و نان حاصل از آن تعريف كرد.
نان محصولي است كه از اختلاط آب و آرد و نمك بنابراين براين تهيه ناني با كيفيت بالا لازم است آرد آن از كيفيت بالايي برخوردار باشد . هرچه كيفيت ناني بهتر باشد مدت ماندگاري بيشتر خواهد داشت و ديرتر كهنه و بيات خواهد شد.
در واقع يكي از عوامل اصلي بروز ضايعات در نان يات شدن آن مي باشد.


مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۸ تیر ۱۳۹۴               تعداد بازدید : 658

برچسب های مهم

جزوه دانشگاه های برتر

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما