اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادانلود مقاله با عنوان نقش غني سازي آرد در بهبود كيفيت نان و جلوگيري از افزايش ضايعات که در پنجمين همايش مراكز تحقيق و توسعه صنايع و معادن ارائه شده است.
چکیده
در كشور ما درصد زيادي از قوت مردم را نان و فراورده هاي آردي تشكيل مي دهد به گونه اي كه مصرف سرانه نان در ايران 164KG-134 است اين در حالي است كه مصرف سرانه نان در اروپا 68Kg است.
نان در كشور ما اولين رتبه در سبد مصرفي خانواده ها از نظر ارزش تغذيه اي دارا مي باشد. متاسفانه علي رغم اين اوصاف نان توليدي در كشور ما از كيفيت پائيني برخوردار است و اين نعمت هر ساله به مقدار فراواني به دليل پائين بودن كيفيت به صورت ضايعات درآمده و ضرر وزيان بسياري را از ابعاد مختلف سياسي، اقتصادي و بهداشتي به كشور وارد مي كند با استفاده از غني سازي و افزودن مواد بهبود دهنده به آرد مي توان كيفيت نان توليدي را در حد قابل ملاحظه اي افزايش داد و تبديل اين نعمت گرانبها به شكل ضايعات را به طور چشمگيري كاهش داد.
غني سازي چگونه مي تواند ضايعات حاصل ازنان را به حداقل برساند؟
به طور كلي اصطلاح غني سازي را مي توان افزودن مواد بهبود دهنده ومغذي به آرد و نان حاصل از آن تعريف كرد.
نان محصولي است كه از اختلاط آب و آرد و نمك بنابراين براين تهيه ناني با كيفيت بالا لازم است آرد آن از كيفيت بالايي برخوردار باشد . هرچه كيفيت ناني بهتر باشد مدت ماندگاري بيشتر خواهد داشت و ديرتر كهنه و بيات خواهد شد.
در واقع يكي از عوامل اصلي بروز ضايعات در نان يات شدن آن مي باشد.
مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان
برچسب های مهم