اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یاطرح توجیهی و امکان سنجی ایجاد گلخانه گل رز در مقیاس بزرگ آماده دانلود است. این طرح شامل کلیه بحثهای امکان سنجی شامل فنی، اقتصادی ومالی است. می توانید این طرح را به عنوان راهنمای خود برای کسب و کار خود یا با تغییراتی جهت دریافت وام از بانکها استفاده کنید.
فرمت: word
تعداد صفحات: 47
فهرست عناوين
1- کشت هیدروپونیک... 6
1-1- مقدمه. 6
1-2- کشت هیدروپونیک.... 7
1-2-1- سیستم های کشت هیدروپونیک: 7
1-2-2- انواع کشت های هیدروپونیک.... 9
1-2-2-1- کشت آبی یا مایع.. 9
1-2-2-2- کشت در ماسه. 9
1-2-2-3- کشت در سنگریزه در کشت هیدروپونیک.... 9
1-2-2-4- کشت در هوا 10
1-2-2-5- کشت در ورمی کولیت در کشت هیدروپونیک.... 10
1-2-2-6- کشت آبی.. 10
1-2-2-7- کشت در پلاستیک.... 10
1-2-3- محلول غذايي : 10
1-3- سيستمهاي كشت هيدروپونيك: 10
1-3-1- انواع بستر های کشت : 13
1-3-1-1- CoCo Peat 13
1-3-1-2- تولیدCoCo peat 13
1-3-1-3- تناسب نوع CoCo peat با نوع محصول: 14
1-3-1-4- عملیات بهینه سازیCoCo Peat 14
1-3-1-5- اشکال مختلفCoCo Peat: 14
1-3-2- ريشه گياه: 15
1-3-2-1- خصوصيات فيزيکي ريشه. 15
1-3-2-2- تهويه: 15
1-3-2-3- محيط ريشه: 16
1-3-2-4- درجه حرارت: 16
1-3-2-5- محيط هاي کشت هيدروپونيک.... 16
1-3-3- احتياجات گياه 16
1-3-3-1- تغيير دادن PH: 17
1-3-3-2- هواي تازه : 18
1-3-3-3- دما: 18
1-3-3-4- نور: 18
1-3-3-4-1- طيف نور: 18
1-3-3-4-2- نشانه هاي کمبود نور: 19
1-3-3-4-3- نور مصنوعي (قرار دادن لامپ): 19
2- پرورش گل رز:(Rosa hybrida) 19
2-1- مشخصات گیاه شناسی : 20
2-2- مسائل فنی کشت رز. 21
2-3- کشت و تولید رزهای گلخانه ای : 22
2-3-1- ازدیاد : 22
2-3-2- کاشت : 23
2-3-3- تغذیه : 23
2-4- شرایط آب و هوایی مورد نیاز کشت... 23
2-4-1- دما 23
2-4-2- نور. 24
2-4-3- رطوبت نسبی.. 24
2-5- انواع بسترهای هیدروپونیک.... 24
2-5-1- پیت نارگیل: Coconut Peat = Coir Dust 24
2-5-2- پشم سنگ Rock wool 25
2-5-3- پرلیت Perlite. 25
2-6- تهویه : 25
2-7- گلخانه مناسب رز : 25
2-8- ارتفاع از سطح دریا: 26
2-9- Ph مناسب: 26
2-10- بندینگ: 26
2-11- برداشت : 27
2-12- تیمار بعد از برداشت : 27
2-13- عوارض، آفات و بیماریها : 27
3- گلخانه. 28
3-1- سازه گلخانه: 28
3-2- سیستم سرمایش و گرمایش: 29
3-3- سیستم تغذیه. 30
3-4- سیستم شیدینگ.... 30
3-5- سیستم کنترل. 31
3-6- سردخانه و بسته بندی.. 31
4- توجیه اقتصادی طرح.. 33
4-1- اهمیت طرح.. 33
4-2- آمار تولید گل در جهان و ایران. 34
5- توجیه مالی طرح.. 37
5-1- برنامه توليد ساليانه : 37
5-2- نوع فعالیت یا محصولات تولیدی: 37
5-3- زمین: 37
5-4- محوطه سازی: 38
5-5- ساختمان سازی.. 38
5-6- ماشین آلات و تجهیزات : 39
5-7- تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی: 39
5-8- وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه: 40
5-9- مواد اولیه و مقدار مصرف هر کدام: 40
5-10- برآورد هزینه آب، برق و سوخت مصرفی: 41
5-11- برآورد هزینه تعمیرات و نگهداری: 41
5-12- برآورد حقوق و دستمزد و نیروی انسانی: 42
5-13- برآورد سرمایه ثابت: 43
5-13-1- هزینه های سرمایه ای: 43
5-13-2- هزینه های قبل از بهره برداری.. 43
5-14- برآورد سرمایه در گردش: 44
5-15- نحوه سرمایه گذاری: (مبالغ به هزار ریال) 44
5-16- برآورد هزینه استهلاک: 45
5-17- هزینه های تولید سالیانه: 45
5-18- قیمت تمام شده محصول: 46
5-19- محاسبه نقطه سربسر (در 100 درصد راندمان) 47
5-20- درصد فروش در نقطه سربه سر: 47
5-21- سود و زیان ویژه (سود): 48
5-22- دوره برگشت سرمایه: 48
5-23- ارزش فعلی خالص(NPV) 48
5-24- نرخ بازده داخلی طرح(IRR) 49
مبلغ قابل پرداخت 5,753 تومان
برچسب های مهم