اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یاجزوه عالی علم گوشت و صنعت گوشت آماده برای دانلود است.
دانشگاه: شهید بهشتی تهران
استاد: خانم دکتر شجاعی
علم گوشت>> فیزیولوژی گوشت و تاثیر آن بر کیفیت گوشت
تکنولوژی فرآورده های مهمی که در ایران تولید می شوند >> فرآورده های گوشتی مهم
تعداد صفحات: 196
کیفیت: عالی
نوع: ترکیب تایپی (اسلاید) و دست نویس
رشته: مهندسی شیمی، صنایع غذایی، شیلات و ...
مبلغ قابل پرداخت 20,202 تومان
برچسب های مهم