اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یاجزوه صنایع قنادی و نوشیدنی ها آماده برای دانلود. دانشگاه: علوم پزشکی شهید بهشتی گروه: صنایع غذایی استاد: دکتر میرمقتدایی فرمت: PDF پی دی اف - قابل اجرا و استفاده در هر گونه سیستم و دستگاه (لپ تاپ، گوشی و ...) کیفیت: بسیار عالی - تایپی و دست نویس تعداد صفحات: 147 دانلود نمونه شامل ...
جزوه شیمی مواد غذایی 2 آماده برای دانلود است. دانشگاه: شهید بهشتی تهران استاد: دکتر مرتضویان فرمت: PDF پی دی اف - قابل اجرا بر روی هر سیستم و دستگاه (لپ تاپ، موبایل و ...) کیفیت: عالی دانلود نمونه شامل مباحث: 1- طعم 2- رنگ 3- قهوه ای شدن 4- افزودنی ها 5- کاربرد اسیدها در صنعت غذا ...
جزوه شیمی مواد غذایی 1 آماده برای دانلود است. دانشگاه: شهید بهشتی تهران استاد: دکتر مرتضویان فرمت: PDF پی دی اف - قابل اجرا و استفاده در لپ تاپ، موبایل و ... کیفیت: بسیار عالی دانلود نمونه شامل مباحث: 1- آب 2- پروتئین 3- کربوهیدرات 4- چربی ...
جزوه شیمی مواد غذایی 2 آماده برای دانلود است. دانشگاه: آزاد استاد: دکتر عاطفه برومند فرمت: PDF پی دی اف، قابل اجرا بر روی هر سیستم و دستگاه (موبایل، لپ تاپ و ...) تعداد صفحات: 80 کیفیت: عالی نوع: تایپ شده دانلود نمونه شامل مباحث: 1- آنزیم ها 2- رنگ در مواد غذایی 3- قهوه ای شدن 4- ...
جزوه عالی صنایع روغن (تکنولوژی روغن خوراکی) آماده برای دانلود است. دانشگاه: علوم شهید بهشتی تهران رشته: صنایع غذایی و رشته های مرتبط استاد: دکتر نائب زاده، فرنام شفیعی ثابت فرمت: PDF پی دی اف، قابل اجرا و استفاده در هر نوع سیستم و دستگاه (موبایل، لپ تاپ و ...) تعداد صفحات: ...
جزوه عالی علم گوشت و صنعت گوشت آماده برای دانلود است. دانشگاه: شهید بهشتی تهران استاد: خانم دکتر شجاعی علم گوشت>> فیزیولوژی گوشت و تاثیر آن بر کیفیت گوشت تکنولوژی فرآورده های مهمی که در ایران تولید می شوند >> فرآورده های گوشتی مهم تعداد صفحات: 196 کیفیت: عالی نوع: ترکیب ...